Lifestyle

Horoscop 19 august 2021: O zi excelentă în dragoste și pe plan profesional pentru două zodii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zodiile sunt foarte preocupate de aspectele esențiale ale vieții: Gemenii au nevoie de stabilitate emoțională, iar Săgetătorii sunt foarte interesați de starea lor de sănătate. Capricornii, în schimb, sunt focalizați pe comunicare și evitarea conflictelor.

Berbec

Nativii Berbec sunt tentați să se abată de la programul riguros căruia se conformează în mod obișnuit și să adopte o atitudine mai nonconformistă. Vă place să încălcați regulile, mai ales când vine vorba de strictețea de la job. Deși această atitudine vă conferă o satisfacție uriașă pentru că vă simțiți stăpâni pe forțele proprii, ați putea avea de suferit, căci consecințele nu întârzie să apară. Este indicat să luați o pauză în care să vă faceți ordine în gânduri și în care să vă ierarhizați prioritățile.

Taur

Pentru nativul Taur, se anunță schimbări importante în ceea ce privește viața profesională. Vă doriți o carieră care să vă pună cu adevărat în evidență calitățile și aptitudinile, dar și un job mai bine plătit. De asemenea, aspirați la o funcție mai apreciată în societate, care să se potrivească perseverenței și ambiției specifice. În acest sens, discutați cu cei apropiați și cereți niște sfaturi, căci nu este exclus să puneți bazele unei afaceri de familie sau ale unui proiect comun.

Gemeni

Pentru Gemenii aflați deja într-o relație, demersul de stabilizare emoțională va fi mai simplu, iar pentru cei singuri, va fi mai complex și mai îndelungat. Este ideal să comunicați mai mult, dar și să socializați. Aveți nevoie de ajutor pentru a atinge idealul emoțional la care aspirați, așadar nu vă rezumați doar la propria persoană, ci discutați și cu cei apropiați.

Rac

Chiar dacă vremea nu este îmbietoare, persoanele din jurul dumneavoastră vă vor face să vă simțiți excelent și să vă bucurați de fiecare clipă. Va fi o experiență inedită și veți cunoaște tot felul de oameni cu care veți păstra legătura și pe viitor. Multe dintre obiectivele Racilor își au originea în planul carierei, căci vă simțiți nemulțumit din acest punct de vedere. Aveți senzația că pregătirea dumneavoastră nu este suficientă pentru poziția pe care doriți să o ocupați. Trebuie să vă stabiliți foarte clar atât abilitățile, cât și domeniile de activitate care vă plac.

Leu

Nativii Leu au nevoie să deprindă capacitatea de autocontrol. Aveți tendința de a nu vă putea stăpâni pornirile și, de multe ori, se poate întâmpla să faceți lucruri neașteptate. Aveți o putere imensă de stăpânire de sine care așteaptă să fie șlefuită, doar că acest lucru presupune efort și multă răbdare. De asemenea, ați putea renunța cu ușurință dacă efectele întârzie să apară, dar acest lucru v-ar putea dăuna și mai mult.

Fecioară

Nativii Fecioară nu sunt adepții imprevizibilului, dar acesta se poate instala cu repeziciune în viețile lor. Este foarte important să vă ajutați de trăsăturile caracteristice: control, promptitudine și mult calm. În cele din urmă, lucrurile vor decurge exact așa cum vă doriți, căci Fecioarele au darul de a face totul să se întoarcă în favoarea lor.

Balanţă

Vă bucurați de susținerea celorlalți, atâta vreme cât nu lăsați lucrurile la voia întâmplării și îi implicați și pe cei din jur în activitățile dumneavoastră. Membrii familiei așteaptă să luați atitudine și să treceți la fapte pentru a vă împlini visurile dragi. Dorințele lor depind de ceea ce veți face dumneavoastră în următoarele zile și trebuie să vă gândiți foarte bine la deciziile pe care le luați și la consecințele lor pe termen îndelungat.

Pentru cei născuți sub semnul Balanței, se anunță o perioadă aglomerată și plină de evenimente emoționante.

Scorpion

Principalul obiectiv al Scorpionilor, cel puțin pentru perioada următoare, este starea de sănătate. Ați neglijat acest aspect al vieții dumneavoastră, iar acum este neapărat nevoie să faceți unele investigații de rutină. De asemenea, vă doriți ca starea dumneavoastră de sănătate să fie perfectă pentru a vă putea continua proiectele deja începute, căci acestea nu mai suferă amânare. Aveți grijă ca nivelul mare de stres să nu aibă consecințe semnificative în planul sănătății și să nu uitați de orele esențiale de odihnă.

Săgetător

Începe o perioadă cu multe zile liniștite și echilibrate. Veți avea timp să vă ocupați pe îndelete de ceea ce vă place, mai ales dacă aveți un hobby care vă relaxează și care le place și persoanelor apropiate. Totul va merge cum ați plănuit, dar este posibil ca în relația de dragoste să apară câțiva nori. Faceți un compromis și alungați temerile cu un zâmbet, să fie armonie deplină între voi!

Capricorn

Capricornii sunt nativi foarte pacifiști și toleranți, fapt ce se va observa în activitățile care urmează să aibă loc. Chiar dacă s-ar putea ca anumite persoane să vă dea planurile peste cap și să intervină asupra deciziilor dumneavoastră, încercați să împăcați pe toată lumea și să evitați conflicte de amploare. Nu sunteți o persoană conflictuală și nici nu agreați astfel de atitudini.

Vărsător

Când un Vărsător își propune ceva, șansele ca acesta să nu reușească sunt aproape nule. Aveți o ambiție dusă la extrem și sunteți capabil de multe sacrificii pentru a vă atinge obiectivele. Datorită acestei atitudini, este foarte posibil să aveți parte de mai multe beneficii materiale, dar și de recunoștință și respect. Sunteți o fire impunătoare și nu de puține ori sunteți un model pentru cei din jur, potrivit horoscop 19 August 2021. Acest lucru vă poate flata, dar constituie și o oarecare presiune exercitată asupra nativilor Vărsător.

Peşti

Toată atenția nativului Pești se îndreaptă spre partenerul de viață, iar toate sentimentele intense i se datorează acestuia. În planul sentimental, Peștii sunt foarte stabili și împliniți, astfel încât nu resimt nevoia de a mai face completări. Aveți grijă ca acest echilibru să nu evolueze într-o stare de monotonie în cuplu! Este indicat să faceți cât mai multe lucruri împreună și să comunicați mai mult, chiar și despre aspecte mai puțin plăcute din viețile voastre.

sursa: Jurnal.md

loading...

Comments are closed.