Alte știri

Horoscop 25 aprilie 2021. Gemenii și Racii pot avea parte de neînțelegeri și tensiuni în viața de cuplu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii, deși au idei geniale despre cum să facă bani, cum să se promoveze și să se pună în valoare, se pot izbi de rigiditatea altora, mai ales dacă fac parte din proiecte de grup. Nu este exclus ca unele proiecte să li se blocheze și planurile lor de viitor să fie mult încetinite. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni în cuplu și în relațiile profesionale.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot simți foarte mult încetiniți în contextele legate de carieră dacă nu vor face schimbări de optică majore. Dacă nativii sperau la o funcție, la o promovare, s-ar putea ca aceasta să întârzie, însă dat fiind că astăzi este duminică, posibil ca acum doar să resimtă unele frustrări profesionale și abia mâine să se manifeste și să izbucnească un conflict cu superiorii. Atenție la imaginea profesională, la modul de îndeplinire a sarcinilor la locul de muncă și la conflictele cu autoritățile din viața lor. Sentimental, nativii se pot simți limitați, neînțeleși de partener și o răceală poate interveni în cuplu.

Gemeni

Gemenii par să nu aibă încredere în ei înșiși și în ideile lor și să fie foarte sensibili la criticile altora. Nativii văd dintr-o perspectivă destul de limitativă un context profesional sau un proiect în care se află. Horoscopul de azi le atrage atenția că stresul poate ajunge la cote înalte și irascibilitatea lor poate cauza tensiuni cu cei din jur. O relație aflată la început se poate încheia din cauza disensiunilor și neînțelegerilor, din cauza diferențelor de opinie.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de tensiuni în cuplu și pot avea senzația că partenerul de viață îi inhibă, le limitează trăirile și nevoia de socializare. Tensiunile pot apărea și din cauze financiare, inclusiv în grupul de prieteni, dacă la mijloc este vorba de o datorie. Acum, mai mult ca niciodată, nativii se luptă pentru siguranța lor și pentru a aduce stabilitate în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale

Leu

Leii pot avea parte de mult stres care vine din sectorul profesional. Chiar dacă este duminică, ideile nativilor de progres, de avansare în carieră se pot ciocni de rigiditatea altora și vor simți că este nevoie de o schimbare majoră pentru ca lucrurile să funcționeze. Ar trebui să fie mai răbdători și responsabili dacă-și doresc să atingă niște obiective. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni cu partenerul de viață și sub nicio formă nu vor accepta și altă viziune decât a lor.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară dau dovadă de multă inflexibilitate în viziuni, sunt rigizi în comunicare și irascibili dacă li se impun alte puncte de vedere. Nativii nu acceptă alte teorii decât ale lor și pot intra ușor în conflicte de opinie și drame de conștiință. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot fi criticați de cei din jur și asta îi poate dezamăgi mai tare.

Balanță

Luna le tranzitează zodia astăzi, iar Balanțele simt nevoia de a se ocupa mai mult de problemele personale, de viața lor, însă nu vor avea și energia necesară și vor prefera să lenevească și să amâne sarcinile. Cei din jur pot avea mari așteptări de la ei, însă sentimentul va fi reciproc. Posibile tensiuni în cuplu din cauza stării de agitație interioară.

Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de conflicte astăzi cu cei din jur, vizat fiind în primul rând partenerul de cuplu, dar și asociații și cei cu care lucrează și desfășoară activități. Nativii sunt foarte rigizi, închiși în ei astăzi și pot avea senzația că nimic nu iese conform cu planurile lor. Horoscopul de azi le atrage atenția că este posibil să se simtă mai obosiți decât de obicei și să aibă nevoie de mai multă odihnă.

Săgetător

Săgetătorii pot ajunge la concluzia că dacă nu-ți schimbă stilul de viață, rutina zilnică, și nu devin mai flexibili la locul de muncă, pot avea parte de limitări și blocaje, inclusiv din cauza sănătății. Rigiditatea de care dau dovadă în dialog și inflexibilitatea ideilor pot aduce tensiuni cu cei din jur, inclusiv cu prietenii și persoana iubită sau copiii.

Capricorn

Capricornii pot avea senzația că sunt neînțeleși de persoana iubită, se pot simți limitați și blocați din punct de vedere sentimental și pot fi destul de radicali în dialoguri, reci și ursuzi în atitudine. Nu este exclus ca relațiile aflate la început să se încheie acum sau cel puțin să intervină ideea de pauză, să apară o distanțare între parteneri. Atenție la autoritate, inclusiv la cea impusă în fața copiilor.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea viziuni destul de sumbre și negativiste astăzi și nu este exclus ca tensiunile din zilele trecute pe care le-au avut cu familia să escaladeze acum. Nativii au fel și fel de idei, mintea le funcționează neîntrerupt și viziunile lor pot intra în conflict cu ale celorlalți. Se pot simți neînțeleși și singuri.

Pești

Cei născuți în zodia Pești resimt un amalgam de emoții, tensiuni interioare, frici care se reactivează și nu-și vor putea exprima emoțiile și sentimentele. Faptul că preferă să tacă va acumula în sinea lor și mai multă frustrare și nu este exclus ca în relațiile parteneriale să apară sentimente de gelozie și posesivitate. Horoscopul zilei de 25 aprilie le atrage atenția că se pot simți limitați, blocați în a spune ce-i apasă. Nativii pot înțelege acum că este nevoie să-și schimbe niște tipare de gândire pentru a funcționa optim.

Sursa: cancan.ro

loading...

Comments are closed.