Lifestyle

Horoscop 31 martie 2021. Capricornii pot fi deranjați de comportamentul unor prieteni și pot trece prin blocaje în viața profesională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Berbec

Berbecii își fac griji și gânduri cu privire la o situație financiară ce vizează bunuri materiale, credite, litigii, partaje, procese. Poate fi vorba și de investiții făcute, dar și de sume de bani împrumutate. Contextul este limitativ și frustrant pentru mulți nativi care caută soluțiile unei ieșiri dintr-un astfel de impas.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, însă aspectele pe care le face nu sunt deloc în avantajul lor. Nativii pot intra în controverse cu colaboratorii și partenerii de afaceri, pot refuza unele contracte sau propuneri de asociere, iar discuțiile cu superiorii pot exploda. Nici în cuplu situația nu este mai calmă, existând posibilitatea de a respinge tot ce vine din partea partenerului de viață.

Gemeni

Gemenii se pot simți obosiți, epuizați, atât psihic, cât și fizic. Nativii sunt săturați să lupte cu ceva sau cineva, să susțină o idee, să convingă pe cei din jur de principiile lor, iar sarcinile profesionale devin apăsătoare. Nu vor avea prea mult chef de muncă și nici nu se vor forța. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere odihnă mai multă și evitarea suprasolicitării. Posibile tensiuni, cel mai probabil financiare, cu partenerul de viață.

Rac

Luna tranzitează sectorul iubirii, iar pentru nativii din Rac aduce o stare emoțională intensă, o dorință afectivă mai mare și o nevoie de a se conecta la partener. Cei care sunt singuri pot fi mai sensibili, mai triști din cauza faptului că nu au pe cineva alături sau se pot lăsa copleșiți de amintiri. Cresc preocupările pentru educația și îngrijirea copiilor, pentru cei care sunt părinți.

Leu

Leii pot fi mult mai atenți la nevoile familiei, însă pot intra mai ușor în conflicte cu părinții din cauza convingerilor diferite pe care le au asupra vieții sau asupra unei situații ce ține de locuință. Din cauza celorlalți, care emit pretenții și judecăți, mulți nativi pot fi răscoliți emoțional. În alte cazuri, activitățile gospodărești pot fi limitate de responsabilitățile de la locul de muncă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt comunicativi peste măsură, iar în dialogurile cu cei din jur sunt direcți, nestând să cântărească foarte mult ceea ce spun și cum spun. Încă se resimte confuzia creată de conjuncția dintre Neptun și Mercur, guvernatorul lor, din Pești, deci ar trebui să fie atenți la negocieri. Posibil să fie deranjați de niște restricții impuse la locul de muncă sau să nu fie de acord cu părerea colegilor.

Balanță

Balanțele au parte de situații care aduc griji, nemulțumiri și chiar limitări financiare. Poate fi vorba de unele blocaje în primirea unor sume de bani, mai ales din categoria promisiunilor, dar și cele care revin prin acte pot fi împotmolite sau pot apărea minusuri, restricții. Horoscopul zilei le cere să evite cheltuielile majore și mai ales jocurile de noroc, speculațiile financiare, maia les că spre seară pot avea o tendință mai crescută de a se deda acestui mod de a risipi banii.

Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia lor, Scorpionii se vor simți puternici, stăpâni pe ei, dând dovadă de forță interioară și capacitate de regenerare. Vor ști cum să facă față oricăror provocări care sosesc, mai ales din zona familiei, și vor avea darul de a spune ceea ce trebuie atunci când trebuie și mai ales cum trebuie. Raționamentul nu-i înșeală, iar intuiția este la cote înalte.

Săgetător

Luna traversează casa sănătății Săgetătorilor și se află în aspecte tensionate cu Saturn, dar mai ales cu Jupiter, guvernatorul lor. Nativii vor fi fără chef, starea emoțională va fi apăsătoare și tendința va fi de introspecție, de interiorizare și retragere din tumultul cotidian. Se pot simți mai obosiți ca de obicei, iar horoscopul zilei de azi le cere mai multă odihnă și un efort pentru a gândi pozitiv.

Capricorn

Pentru Capricorni nu este deloc exclus să apară astăzi niște situații legate de prieteni care să-i deranjeze, care să-i scoată din sărite. Poate fi vorba de amânarea unor planuri din cauza acestora sau poate fi vorba de dialoguri care deranjează. Nativii pun la îndoială moralitatea și seriozitatea celor din anturaj. Totodată, posibile blocaje în legătură cu niște proiecte în care sunt implicați și, de asemenea, asociații pot fi responsabili, însă există și risc de pierderi financiare din cauza neglijenței acestora.

Vărsător

Sunt aspecte tensionate în sectorul muncii, acolo unde se află astăzi Luna, iar nativii Vărsător vor fi, cel mai probabil, frustrați de deciziile superiorilor, riscul de conflict fiind foarte mare. Pot avea parte de limitări, pot fi forțați să ia o decizie sau să se dedice unor cauze ideologice în care ei nu cred și cu care nu sunt de acord. Mai multă atenție la funcție și la imaginea profesională.

Pești

Pentru Pești nevoia de conectare la spiritualitate este mare și astăzi, însă nu este vorba doar de spiritualitate, ci și de o nevoie de a înțelege dintr-o altă perspectivă niște situații și contexte de viață, o nevoie de dezvoltare a unor abilități interioare, de evoluție. Nativii se pot documenta în diferite privințe, în special pentru a se liniști și a scăpa de agitația interioară și psihică pe care o resimt. Horoscopul zilei de 31 martie le cere să se odihnească mai mult.

Sursa: cancan.ro
loading...

Comments are closed.