Social

Horoscop 4 mai: Înainte de a face primul pas este obligatoriu să aflați adevărul!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un simplu gest poate distruge cu repeziciune o relație de dragoste construită în ani întregi. Trădarea este dureroasă, dar și mai dureroasă este despărțirea provocată de o gelozie de nestăpânit. Înainte de a face primul pas este obligatoriu să aflați adevărul.

Horoscop 4 mai 2019 Berbec
Berbecii ar face bine să fie atenți la ce se întâmplă în jur, chiar dacă au multe probleme de rezolvat. O ocazie unică ar putea trece neobservată, pe plan sentimental. Nu toate privirile sunt la fel, urmărește cu atenție persoanele cu care interacționezi. S-ar putea ca unele întâlniri sau discuții să nu fie tocmai coincidențe. Dacă simți o conexiune specială nu ezita să acționezi.
 
Horoscop 4 mai 2019 Taur
Taurii ar putea avea tendința de a lenevi toată ziua. În mod bizar, această alegere îi va obosi mai mult. Nu lăsa circumnstanțele să îți dicteze atitudinea față de viață. Ieși cu prieteni, dă telefoane, o plimbare prin oraș ar putea duce la evenimente neprevăzute. Dacă simți că nu ai noroc trebuie să ți-l faci sigur. Iar canapeaua nu este tocmai cel mai bun loc pentru a începe. Se poate întâmpla orice, dacă te afli la locul și momentul potrivit.
 
Horoscop 4 mai 2019 Gemeni
Gemenii învață o lecție prețioasă în dragoste de la o persoană în vârstă. Câteodată, astfel de sfaturi pot schimba complet destine. Nu e totul ceea ce pare, iar romantismul se stinge ușor, dar sigur, dacă nu știi cum să întreții flacăra. Ascultă cu atenție ce ți se spune. Oamenii trecuți de prima tinerețe dau cele mai bune sfaturi, pentru că nu au niciun interes personal. Integrează noile cunoștințe în personalitatea ta și vei privi lumea cu alți ochi.
Horoscop 4 mai 2019 Rac
Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou si util de invatat din contactul cu persoanele cu diverse functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.
 
Horoscop 4 mai 2019 Leu
Nu ajunge doar sa visezi frumos, la clipa cand vei vedea un anumit scop materializat in fata ta, ci trebuie sa si pui osul la treaba. Numai de energia pe care o investesti in acest proiect depinde si ritmul in care acesta va evolua, deci nu sta asteptand sa cada din senin, pentru ca nimic nu se rezolva de la sine. E o chestiune de efort, de ambitie si vointa, dar mai ai nevoie de o motivatie clara, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merita sa te apuci de treaba cat mai repede. Bate fierul cat e cald!
 
Horoscop 4 mai 2019 Fecioară
Te simti excelent pe oriunde mergi astazi, pentru ca esti primit cu bratele deschise de toata lumea. Te bucuri de simpatia prietenilor, de afectiunea rudelor si de o primire calduroasa peste tot, pentru ca ai pentru toti o vorba buna si o atitudine joviala care face placere tuturor. Te poti astepta la invitatii foarte placute la o plimbare, la un film, la o distractie, iar daca faci vreo vizita, vei fi tratat regeste, pentru ca esti o prezenta care anima atmosfera si bucura pe oricine.
 
Horoscop 4 mai 2019 Balanţă
Nativii din Balanţă vor suferi, astăzi, o trădare majoră în dragoste. Exact atunci când credeaţi că totul este perfect, destinul se întoarce împotriva voastră, iar persoana alături de care credeaţi că veţi îmbătrâni vă va trăda încrederea. Este momentul pentru a vă face ordine în viaţă, de a gândi un nou început şi de a încerca să vă schimbaţi percepţia despre oameni. Nu toată lumea merită încrederea voastră. Încrederea se câştigă!
 
Horoscop 4 mai 2019 Scorpion
Scorpionii vor afla astăzi un secret tulburător despre persoana pe care o consideră cea mai bună prietenă. Veţi descoperi, prin intermediul unui terţ, că persoana iubită este interesată de cel mai bun prieten. Nu vă lăsaţi duşi de val şi încercaţi să aflaţi adevărul cu orice preţ. Deşi nu este nimic confirmat, aţi putea fi tentaţi să distrugeţi totul în jurul vostru. Există posibilitatea să nu fie adevărat şi să riscaţi astfel nu doar relaţia amoroasă, ci şi cea din copilărie. Fiţi circumspecţi, însă nu vă lăsaţi călcaţi în picioare.
 
Horoscop 4 mai 2019 Săgetător
Nativii din Săgetător vor avea parte, astăzi, de un câştig uriaş. Astrele nu au dezvăluit totuşi întreaga schemă rezervată pentru voi, astfel că norocul se poate referi la orice aspect al vieţii voastre. Este momentul să riscaţi pentru că altfel nu veţi ajunge niciodată să vă îndepliniţi planul. Bucuraţi-vă de micile bucurii ale vieţii, alături de familie, persoana iubită sau prieteni şi veţi descoperi că, în realitate, viaţa voastră este una foarte bună.
 
Horoscop 4 mai 2019 Capricorn
Unii nativi din zodia Capricorn ar putea fi în pericol astăzi de a-şi pierde încrederea în sine. Asigurați-vă că acest lucru nu se întâmplă, iar, dacă aveţi probleme în acest sens, apelaţi la un profesionist. Cu toate acestea, ziua de astăzi are părţi foarte bune, mai ales de ordin financiar. Însă, vă recomandăm să vă revizuiți bugetul pentru a elimina și unele cheltuieli excesive. Există o șansă de a primi o sumă de bani importantă.
 
Horoscop 4 mai 2019 Vărsător
Vărsătorul trebuie să-şi urmeze ce-i spune inima astăzi. Vizitați prietenii și familia, care trăiesc prea departe pentru a-i vedea în fiecare zi. Cu toate acestea, va fi nevoie de precauție în conversațiile cu aceste persoane, deoarece există riscul ca o discuţie să jignească o persoană în vârstă. Renunţaţi la frustrările pe care le aveţi în privinţa acestui om, pentru că nu este momentul abordării unui astfel de subiect.
 
Horoscop 4 mai 2019 Pești
Peştii trebuie astăzi să evite întrebările provocatoare, indiferent cat de tentant este sa le puneţi. Potențialul pentru o situație provocatoare va fi peste tot astăzi, acasă, petreceri, chiar și evenimente culturale. Tot astăzi există şansa de a aduce vieţii o infuzie de fericire. Încercați să petreceți ceva timp în aer liber și în spațiu deschis, cu activități destinate dezvoltării de sine.
loading...

Comments are closed.