Social

Horoscop, joi, 22 martie 2018. Racii sunt foarte inspirați. Se țin departe de conflicte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Horoscop 22 martie 2018. Racii sunt foarte inspirați. Se țin departe de conflicte, de situațiile neclare sau de persoanele care nu au preocupări constructive.

Horoscop 22 martie 2018 – Berbec

E posibil să nu ai răbdarea necesară pentru a afla ce vor cei din jur și de ce îți cer, insistent, anumite lucruri. Pierderea va fi de ambele părți.

Horoscop 22 martie 2018 – Taur

O idee foarte bună ar fi să ții cont de dorințele deja exprimate ale celor din familie. Așa vei evita orice complicație nedorită, dar și discuțiile interminabile.

Horoscop 22 martie 2018 – Gemeni

Ai acces la informații și oameni care se mișcă într-un univers mai senin decât al tău și asta te va pune foarte serios pe gânduri.

Horoscop 22 martie 2018 – Rac

Beneficiezi de inspirație, mai ales prin gânduri bune, care te ajută să stai departe de conflicte, de situațiile neclare sau de persoanele care nu au preocupări constructive.

Horoscop 22 martie 2018 – Leu

Poți ieși din starea de nemulțumire cu ajutorul unui prieten care nici măcar nu are intenția asta, dar face sau spune ceva care te inspiră pe tine într-un fel special.

Horoscop 22 martie 2018 – Fecioară

Este foarte important să privești în aceeași direcție ca partenerii de cursă lungă. Diferențele pe care le observi sunt firești, dacă nu merg prea departe.

Horoscop 22 martie 2018 – Balanță

Chiar dacă mai apar și situații supărătoare, vei reuși să rămâi binevoitor și amabil cu toată lumea, ceea ce pentru tine este o realizare de mare valoare.

Horoscop 22 martie 2018 – Scorpion

Ai ocazia de a te revigora prin gesturile frumoase pe care simți nevoia să le faci față de apropiați și nu numai. Generozitatea te răsplătește pe tine, în primul rând.

Horoscop 22 martie 2018 – Săgetător

Ești inspirat și orice preocupare care îți solicită creativitatea te atrage irezistibil. Poți converti această energie în motivație ca să faci tot ce ți-ai propus pentru astăzi.

Horoscop 22 martie 2018 – Capricorn

Sunt șanse mari să revii la gânduri mai bune față de unii dintre membrii familiei, chiar dacă aceștia au păreri complet diferite de ale tale și au cu totul alte planuri de viitor.

Horoscop 22 martie 2018 – Vărsător

O persoană specială din anturaj, care ți-a mai întins o mână de ajutor și altădată, te poate sfătui și astăzi și te poate ajuta să depășești anumite supărări.

Horoscop 22 martie 2018 – Pești

Ești un sprijin real pentru unii dintre apropiați – pentru unii poate singurul. În aceste condiții, trebuie să găsești timpul necesar pentru a căuta împreună soluții inteligente.

loading...

Comments are closed.