Alte știri

Horoscop martie 2020. Gemenii sunt plini de energie, iar Capricornii acordă mai multă atenție sferei financiare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acestea sunt previziunile astrologice pentru luna martie.

Berbec

Ai tendința de a te concentra pe niște probleme care în realitate nu există. Este important ca în această lună să acorzi mai multă atenție odihnei, pentru a putea să analizezi cu mai multă atenție situațiile cu care te confrunți.

Taur

Este posibil să primești o veste bună pe plan financiar, în această lună. O investiție pe care ai făcut-o aduce cu sine primele efecte pozitive. Pe de altă parte, luna martie nu este una potrivită pregătirilor pentru o călătorie cu prietenii.

Gemeni

Luna aceasta este una benefică atât pe plan fizic, cât și psihic. Ai multă energie pozitivă și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți pui în minte. În plus, după data de 21 martie faci o schimbare importantă în viața ta.

Rac

Nu îți ies lucrurile așa cum îți dorești, în special pentru că nu reușești să cooperezi cu o anumită persoană. Pe de altă parte, mijlocul lunii vine cu o schimbare de atitudine și începi să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.

Leu

În această lună reușești să rezolvi problemele financiare cu care te tot confrunți de ceva vreme. Acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în tine și, prin urmare, începi să muncești mai mult pentru lucrurile pe care ți le dorești.

Fecioară

Reușești să comunici din ce în ce mai eficient, iar acest lucru îți deschide noi uși spre aspirațiile pe care le ai. Pe de altă parte, este important să nu îți faci prea multe planurile în această lună, pentru că lucrurile au tendința să fie imprevizibile. Adaptează-te din mers!

Balanță

Intimitatea și romantismul sunt în centrul atenției în această lună și, prin urmare, o să petreci multi timp de calitate alături de partenerul de cuplu. De asemenea, reușești să faci lucrurile cu pasiune la locul de muncă și, astfel, atragi atenția superiorilor.

Scorpion, martie 2020

În această lună înveți să privești lucrurile cu mai multă deschidere și, astfel, o să înceapă și oportunități importante, în această lună. De asemenea, este recomandat să înveți să lucrezi în echipă pentru a putea să duci totul la bun sfârșit.

Săgetător

Începi să ai mai mult curaj și să-ți asumi mai multe riscuri. Prin urmare, luna martie se anunță a fi una plină de aventuri și experiențe noi care te vor ajuta să crești pe toate planurile. De asemenea, începi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Capricorn

Începi să acorzi mai multă atenție zonei financiare și te gândești la modul în care poți face unele îmbunătățiri. De asemenea, înveți să discuți cu persoanele importante din viața ta despre problemele pe care le ai și, astfel, reușești să găsești rezolvări.

Vărsător

Ai parte de o lună interesantă, plină de schimbări și noi începuturi. De asemenea, înveți să îți controlezi mai bine emoțiile și să faci unele compromisuri pentru ca relația să crească așa cum îți dorești. Distracția nu va lipsi.

Pești

În această lună te gândești din ce în ce mai mult la călătorit, în condițiile în care vrei să cunoști noi culturi. Astfel, începi să economisești niște bani pentru a putea să-ți îndeplinești acest vis. Determinarea nu lipsește.

Sursa: jurnalul.antena3.ro

Citește și: FOTO // Cum a călătorit actrița Gwyneth Paltrow, speriată de coronavirus

loading...

Comments are closed.