IALOVENI // O refugiată din Ucraina a fost jefuită de aproape 3 milioane de lei

 

O femeie de 66 de ani, din Ucraina, a fost jefuită de 4 bărbați și o femeie, toți membri ai unei grupări infracționale. Aceasta avea la ea 152 722 dolari, 680 de EURO și 170 000 UAH, precum și mai multe produse alimentare, 4 carduri bancare și un telefon mobil, astfel cauzându-i părții vătămate un prejudiciu material în proporții deosebit de mari în sumă totală de 2 924 806 lei, informează TV8.md

Infracțiunea a avut loc la 12 martie curent, în jurul orei 05:00. În timp ce transportau femeia de la vama Leușeni spre Chișinău, în apropierea localității Piatra-Albă din raionul Ialoveni, au coborât-o cu forța din unitatea de transport și i-au sustras în mod deschis geanta.

Autorii infracțiunii au fost identificați și reținuți datorită măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală întreprinse pe urme fierbinți, de către membrii grupului de lucru din care fac parte ofițerii de investigații din cadrul INI și IP Ialoveni.

Este vorba despre doi tineri de 28 de ani, din raioanele Strășeni și Telenești, anterior judecați; un bărbat de 38 de ani, din Chișinău, anterior judecat; o femeie de 30 de ani, din mun. Chișinău, fără antecedente penale și un tânăr de 22 de ani din raionul Strășeni.

Toți cei 4 bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore, iar femeia este cercetată în stare de libertate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Ei riscă de la 12 la 15 ani de închisoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share