Social

VIDEO // A găsit mașina descuiată și a luat-o să se plimbe. Un tânăr din Ungheni, reținut pentru furtul unui automobil

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Ungheni, a fost reținut de polițiștii din capitală pentru 72 de ore, fiind suspectat de răpirea unui automobil.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, care a comunicat că i-a fost răpit automobilul de marca ,,Toyota Yaris”, parcat pe str. Calea Moșilor din capitală.

La fața locului proprietarul a comunicat că a lăsat mașina pentru puțin timp fără supraveghere și cu cheile în contact, iar când s-a întors nu a mai găsit-o.

Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 100 mii de lei.

Ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus mai multe măsuri speciale pentru depistarea automobilului și a persoanei care a comis infracțiunea, fiind orientate și alte subdiviziuni ale Inspectoratului General al Poliției.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse, automobilul a fost stopat de angajații INSP pe str. Grenoble din capitală, iar la volan se afla tânărul suspectat în comiterea infracțiunii.

Acesta și-a recunoscut vina, comunicând că găsind mașina descuiată și cu cheile în contact a urcat la volan pentru a se plimba prin oraș.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport.

Dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă amendă de la 29 000 la 67 500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

 

loading...

Comments are closed.