Social

Igor Dodon a înmânat distincții de stat unui grup de medici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a înmânat astăzi distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale, transmite Telegraph.md

Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical.

Șeful statului le-a mulțumit tuturor pentru contribuția pe care o aduc actului medical zi de zi, pentru înaltul profesionalism dovedit, precum și pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești.

De asemenea, președintele a menționat că actuala conducere depune eforturi conjugate pentru ca sectorul medical și lucrătorii din domeniu să fie apreciați la nivelul corespunzător.

Citește și: Așa cum a spus Igor Dodon, Parlamentul a menținut indemnizația de 16 mii de lei pentru bugetarii infectați cu COVID-19

loading...

Comments are closed.