Actualitate

Igor Dodon a întreprins o vizită de lucru în raionul Dubăsari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a întreprins astăzi o vizită de lucru în raionul Dubăsari, unde a avut întrevederi cu conducerea raionului și s-a familiarizat cu activitatea mai multor agenți economici, transmite Telegraph.md

Inițial, Igor Dodon a vizitat compania agricolă „Monsterax” SRL din satul Coșnița, care cultivă porumb, floarea-soarelui, grîu, precum și livezi de meri și vișini. Șeful statului și-a exprimat aprecierea față de activitatea întreprinderii, menționând că dezvoltarea și susținerea sectorului agricol este o prioritate pentru actuala guvernare.

De asemenea, în cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița, președintele a depus flori la monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei și la monumentul eroilor căzuți în conflictul armat de pe Nistru din 1992.

Șeful statului a discutat cu conducerea raionului Dubăsari despre problemele cu care se confruntă oamenii din raion, precum și despre proiecte ca reparația capitală a unor instituții de învățământ, renovarea drumurilor, a sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, iluminarea străzilor.

Ulterior, Igor Dodon a vizitat primăria orașului Vadul lui Vodă unde s-a familiarizat cu mersul lucrărilor de renovare a sediului Primăriei.

Citește și: Igor Dodon a depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt

loading...

Comments are closed.