Actual

Igor Dodon a vizitat satele Goleni și Cuconeștii Noi, din raionul Edineț

Pinterest LinkedIn Tumblr
În vizitei în raionul Edineț, liderul PSRM, Igor Dodon, a vizitat satele Goleni și Cuconeștii Noi.
În Goleni, Igor Dodon a discutat chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a localitățilorcu administrația locală și cu primarul satului vecin Ruseni, care și-au exprimat recunoștința pentru faptul că anul trecut, la inițiativa sa în calitate de președinte al țării, satul Goleni a beneficiat de 927 000 de lei în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”, iar satul Ruseni – de 1,113 milioane de lei.
Liderul PSRM i-a asigurat pe locuitorii acestor sate de faptul că Partidul Socialiștilor va continua să le ofere susținere multilaterală. Astfel, la inițiativa PSRM, satul Ruseni va primi 300 000 lei pentru amenajarea zonei de agrement și încă o jumătate de milion, pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii. Satul Goleni va beneficia de 350 000 lei pentru reparația clădirii Centrului de tineret și o jumătate de milion, pentru reabilitarea drumurilor. De asemenea, localitățile vor primi ajutor în ce privește aprovizionarea cu apă.
În satul Cuconeștii Noi, Igor Dodon a discutat inclusiv și cu primarul satului vecin, Terebna. În anul 2020 pentru reparația unor sectoare de drum din aceste sate, la inițiativa fostului președinte au fost alocate 1,113 milioane de lei pentru Cuconeștii Noi și 1, 2 milioane de lei pentru Terebna. De asemenea, pentru amenajarea parcului din satul Cuconeștii Noi s-au alocat 350 000 lei, iar în Terebna se vor cheltui 250 000 de lei pentru finalizarea construcției unui centru pentru tineret. Totodată, 2,5 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru proiectarea rețelei de alimentare cu apă.
Liderul PSRM a promis că și pe viitor, în calitate de președinte al Partidului Socialiștilor, va oferi sprijinul necesar. Astfel, în anul 2021, la inițiativa sa, ambele sate vor primi câte jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii.
loading...

Comments are closed.