Alte știri

Igor Dodon, către medicii din Taraclia: ”Echipa noastră va promova din nou proiectul privind majorarea cu 40% a salariilor personalului medical”

Pinterest LinkedIn Tumblr

La Centrul de sănătate din Taraclia, președintele Igor Dodon a avut o discuție cu personalul medical, pe care l-a mulțumit pentru efortul lor în lupta cu pandemia, transmite Telegraph.md

În context, liderul socialistul a anunțat intenția de a procura un lot important de vaccin anti-COVID-19, care ne va ajuta în procesul de imunizare a populației și să punem capăt cât mai rapid pandemiei.

”Am amintit că în 2020 am decretat Anul lucrătorului medical și am început procesul de dublare a salariilor angajaților în domeniu.

Din păcate, actualul președinte Maia Sandu a blocat procesul la etapa finală de majorare a salariilor. Am dat asigurări că, în următorul Parlament, echipa noastră va promova din nou proiectul privind majorarea cu 40% a salariilor personalului medical, pentru a duce la bun sfârșit această inițiativă așteptată de zeci de mii de angajați din domeniu” a declarat Igor Dodon.

Citește și: PSRM: ”Acum doi ani, noi am eliberat țara de Plahotniuc și le-am readus oamenilor liniștea”

loading...

Comments are closed.