Alte știri

Igor Dodon, despre homosexualism și LGBT: ”Regret cenzura impusă la nivel european din partea celor care susțin propaganda homosexualismului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a criticat cenzura impusă de mai multe instituții de presă din UE, care au refuzat să publice un material semnat de către premierul ungar Victor Orban. În acest material, oficialul și-a expusă propria viziune despre homosexualism și LGBT, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Mă bucură faptul că și în Uniunea Europeană sunt state, ale căror guverne susțin și apără valorile tradiționale. Ungaria este printre puținele țări, al cărei Guvern luptă pentru valorile tradiționale, pentru valorile creștine, pentru familia formată doar din bărbat și femeie. Apreciez afirmația făcută de ministrul Familiei din această țară, Katalin Novak, precum și efortul premierului ungar, Victor Orban în apărarea valorilor tradiționale și creștine. În același timp, regret mult cenzura impusă la nivel european din partea celor care susțin propaganda homosexualismului”, a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

Președintele PSRM este de părerea că Moldova trebuie să se inspire din mai multe legi și practici pe care Ungaria le-a aplicat în țara sa pentru a apăra familia tradițională.

„Asta vom face pentru a menține familia formată din bărbat și femeie, mamă și tată. Preluarea unor norme și valori din străinătate nu trebuie să se facă în detrimentul normelor, valorilor și tradițiilor noastre autohtone”, a conchis Igor Dodon.

Citește și: Jurnalist: ”PAS va câștiga alegerile, doar dacă naivii vor crede că de cele 600 mln euro promise de UE se vor folosi oamenii”

loading...

Comments are closed.