Alte știri

Igor Dodon, despre următorul Congres al PSRM: Vor fi adoptate ”schimbări serioase”

Pinterest LinkedIn Tumblr

PSRM rămâne o formațiune consolidată și care știe foarte bine ce are de făcut, a declarat liderul formațiunii Igor Dodon. Președintele PSRM a menționat, la postul de televiziune ”Primul în Moldova”, că va rămâne în continuare alături de colegii săi de partid și va face tot posibilul ca formațiunea să meargă înainte, scrie primul.md

În cadrul emisiunii, Igor Dodon a mai declarat că la Congresul formațiunii care va avea loc până la finele anului vor fi adoptate ”schimbări serioase”. Liderul PSRM susține că formațiunea trebuie să meargă în pas cu vremea și să vină cu unele modificări.

”Suntem consolidați. Joi, vom desfășura Consiliul Republican. Până la sfârșitul anului vom organiza Congresul formațiunii. Vom alege o nouă conducere în organizațiile teritoriale. Ceea ce ține de lider. Eu am 46 de ani. Am dezvoltat partidul de la zero. Acest partid a devenit în 10 ani cea mai puternică formațiune din Moldova, care a învins la alegerile parlamentare, prezidențiale, locale, în UTA Găgăuzia. Desigur trebuie să mergem în pas cu vremea, trebuie să venim cu unele schimbări, trebuie să devină o formațiune pro-Moldova. Desigur vor fi schimbări serioase la congresul PSRM. Dar voi face tot posibilul ca partidul care este acum în opoziție dar va reveni la guvernare să meargă înainte, eu voi fi alături de colegii mei”, a spus Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.