Alte știri

Igor Dodon, în ședință de lucru cu privire la construcția sediului pentru Teatrul „De pe strada Trandafirilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon a organizat o ședință de lucru cu privire la construcția sediului pentru Teatrul Dramatic de Stat pentru Tineret „De pe strada Trandafirilor”, relatează Telegraph.md

La ședință, care a avut loc la solicitarea domnului Harmelin, fondator, conducător artistic şi regizorul principal al teatrului,  au mai participat Corneliu Popovici, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, consilieri prezidențiali, reprezentanți ai administrației Teatrului și ai companiei de construcții.

S-au discutat chestiuni organizatorice și tehnice legate de finanțarea și construcția propriu-zisă a clădirii. În cadrul întrevederii, s-a menționat că anterior, partea rusă a declarat despre disponibilitatea de a acorda mijloace financiare în aceste scopuri.

Președintele Igor Dodon a subliniat faptul că reparația acestui Teatru, atît de îndrăgit de oameni, reprezintă nu doar o chestiune de susținere a culturii din țara noastră, dar și de consolidare a legăturilor umanitare ale Republicii Moldova cu partenerul nostru strategic, Federația Rusă.

Citește și: Ministerul Justiției, gazda Concursului Național al Studenților în Drept

loading...

Comments are closed.