Alte știri

Igor Dodon îndeamnă pe cei nemulțumiți să încerce să demită actualul Guvern: „Opoziția noastră vorbește mult și nu face nimic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului a îndemnat opoziția Parlamentară să dea jos Guvernul Chicu dacă nu este mulțumit de activitatea acestuia.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”, acesta le-a sugerat să depună moțiunea de cenzură la următoarea ședință a Parlamentului, care potrivit lui, va avea loc săptămâna viitoare. În același timp, el susține că opoziția nu va face acest lucru fiindcă se tem și nu știu ce să facă.

„Opoziția noastră vorbește mult și nu face nimic. Dacă nu vă place acest Guvern, înregistrați moțiunea de cenzură de ce vă jucați. Moțiunea de cenzură este 26 de deputați, semnați-o și depuneți-o la următoarea ședință a Parlamentului. Săptămâna viitoare este ședința Parlamentului, depuneți moțiunea de cenzură, invitați prim-ministrul în plenul Parlamentului să vă răspundă la întrebări, de ce nu o faceți? pentru că sunteți slabi, pentru că nu știți ce vreți să faceți. Dacă sunteți opoziție și spuneți că Guvernul nu face treabă, dați-l jos. Ce vă jucați atâta în „pesocinită” în Parlamentul R. Moldova. Dați jos Guvernul, încercați să numiți alt Guvern, declanșați criză politică și mergeți înainte”, a declarat șeful statului.

Anterior, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco a spus în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8 că formațiunea din care face parte nu va susține, cel mai probabil, demiterea Guvernului condus de Ion Chicu, în condițiile actuale de pandemie.

Citește și: Igor Dodon despre liderul PDDA: Песчаный карьер – я, ликероводочный завод – я. Acesta este Năstase

loading...

Comments are closed.