Politică

Igor Dodon regretă incompetența Maiei Sandu de a purta dialog cu Transnistria: „Orice tentative de a face presiuni sunt neproductive”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Perspectivele procesului de reglementare a problemei transnistrene în anul 2021 au fost analizate în cadrul unei întrevederi dintre președintele PSRM, Igor Dodon, cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, transmite Telegraph.md

Cel de-al cincilea președinte al țării și-am exprimat regretul în legătură cu faptul că actualul șef al statului, Maia Sandu, a refuzat din start un dialog direct cu Tiraspolul.

Sunt ferm convins că dialogul pașnic cu administrația regiunii transnistrene nu are alternativă, iar orice tentative de a face presiuni sunt neproductive și pot duce la impas”, a declarat Igor Dodon.

Președintele PSRM a subliniat și importanța continuării operațiunii de menținere a păcii în regiune ca factor al păcii și stabilității.

Citește și: Maia Sandu nu va desemna un prim-ministru în această săptămână: „Urmează să vin cu următorul pas pe care îl consider corect”

loading...

Comments are closed.