Alte știri

Igor Dodon s-a întâlnit cu familia taximetristului decedat în accidentul de pe 17 mai. Cum intenționează să îi ajute

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful statului, Igor Dodon, a invitat astăzi la Președinție familia taximetristului Alexandru Usatîi, care și-a pierdut viața în noaptea 17 mai, în tragicul accident din centrul capitalei, transmite Telegraph.md

Alexandru Usatîi a lăsat în urmă soția și doi feciori, de 9 și 18 ani, care nu au o casă proprie, ci locuiesc la bunei într-un apartament cu o odaie din comuna Stăuceni. Familia trebuie să returneze mai multe credite, inclusiv cel accesat pentru procurarea taxi-ului, care le asigura o sursă de venit.

„Am oferit familiei Usatîi un suport financiar pentru achitarea datoriilor și am decis să lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe în localitatea de baștină, comuna Stăuceni. Rog persoanele cu posibilități să se alăture acestei inițiative și să ajute această familie pusă la o grea încercare.

Totodată, am dat asigurări că voi face tot posibilul ca vinovatul de această tragedie să fie atras la răspundere. Am menționat necesitatea înăspririi dure a sancțiunilor pentru şoferii care încalcă viteza şi regulile de circulație rutieră, care generează accidente grave, inclusiv soldate cu deces.”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Un bărbat de 71 de ani, scos din ghearele morții de către medicii de la Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”

loading...

Comments are closed.