Alte știri

Igor Dodon spune că nici PAS nu s-a așteptat să obțină puterea absolută

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că PAS nu s-a așteptat să obțină puterea absolută în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Liderul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a declarat, la NTV Moldova, că acest rezultat a pus în dificultate PAS, care de acum încolo este unicul responsabil de tot ce se va întâmpla în țară, informează NTV

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”A fost o surpriză și pentru ei, deoarece nu se așteptau la un asemenea rezultat. Nu întâmplător au avut tentative de a bloca votul cetățenilor din stânga Nistrului. Dar au obținut acest scor, așa că vom vedea cum se va reflecta acest rezultat asupra situației din țară”, a declarat liderul PSRM.

Dodon a mai declarat că scorul obținut de Bloc la alegerile de duminica trecută este unul realist. Echipa are o experiență bogată în opoziție și acum este gata de muncă. Potrivit liderului socialist, deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor vor veghea activitatea noii guvernări și nu vor permite ca acțiunile PAS să fie în detrimentul intereselor cetățenilor.

Citește și: Igor Dodon spune că nu va permite Partidului Acțiune și Solidaritate să-și uite promisiunile: ”În baza programului electoral PAS am pregătit 40 de proiecte de legi”

loading...

Comments are closed.