Politic

Igor Dodon: „Sunt ONG-uri care în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării și care se ocupă doar cu denigrarea noastră”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Republica Moldova sunt ONG-uri care doar în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării pentru a denigra președintele țării și echipa sa. În câteva zile, pe piața mediatică din Moldova va fi lansată o carte cu date concrete despre când, cât și de unde au primit aceste ONG-uri banii. Igor Dodon a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că ediția a fost pregătită de deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, care va fi o adevărată bombă mediatică, transmite Telegraph.md, cu referire la Accent TV

”Recent, am citit o lucrare foarte bună, deputatul nostru Bogdan Țîrdea a pregătit o carte de vreo 800 și ceva de foi despre activitatea ONG-urilor în Republica Moldova. Foarte interesantă. Cred că în două săptămâni o va prezenta public. Sunt ONG-uri care în patru ani au primit zeci de milioane de euro din afara țării și care se ocupă doar cu denigrarea noastră. În lucrare vor fi indicate toate datele: când, cât și de unde au primit bani aceste organizații. Cred că va fi o bombă mediatică foarte interesantă. Noi vom înțelege foarte clar, unii spun de influența externe, acolo se vede clar cine și pentru cine lucrează”, a spus președintele.

Șeful statului susține că cu așa gen de ONG-uri nici nu ai nevoie să ai staff electoral.

”Unor oponenți de-ai mei nu le trebuie staff electoral. Lor le trebuie câteva mii de ONG-uri, care primesc bani din extern, le fac campanie electorală, în fiecare zi se ocupă doar cu denigrarea noastră și îi ridică în slăvi pe alții”, a declarat Igor Dodon.

Președintele a mai spus că aceștia sunt inclusiv oponenții săi politici, care și-au pus ca scop doar lupta politică cu Dodon.

”Știm cine, știm conturile false, știm conturile care sunt gestionate din afara țării, știm ce ONG-uri se ocupă cu asta”, a declarat președintele țării.

VIDEO // Videoblogger, despre cazul lui Boris Cușnir: „Sigur e ceea ce v-ați dorit de la acest partid, stimați moldoveni?”

loading...

Comments are closed.