Politic

VIDEO // Videoblogger, despre cazul lui Boris Cușnir: „Sigur e ceea ce v-ați dorit de la acest partid, stimați moldoveni?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Videobloggerul Vitalie Florea vine cu o reacție de critică în adresa PAS, condamnând vehement cazul de agitație politică a profesorului Boris Cușnir, transmite Telegraph.md

Florea se arată indignat de faptul că un profesor, fiind și consilier PAS face agitație politică în școală încălcând orice normă deontologică și de etică profesională. Videobloggerul spune că acest caz la sigur nu este singur, doar că de data aceasta sunt și probe video.

Totodată, Florea a atras atenția și asupra limbajului insultător la adresa unei anumite categorii de electorat care nu o susține pe Maia Sandu, concluzionând astfel că PAS este un partid al intereselor pentru care scopul scuză mijloacele.

Amintim că, un profesor de educație fizică din Ocnița i-a îndemnat pe elevii să o voteze pe Maia Sandu, numindu-i „idioți” pe toți cei care nu susțin liderul PAS.

Cazul profesorului PAS care le spune elevilor pe cine să voteze și le vorbește despre „șașlîc, pivă, devociki”: „Este sub orice nivel de critică”

loading...

Comments are closed.