Actual

IGPF: O alertă falsă pe Aeroportul Internațional Chișinău și o intervenție medicală la Leușeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O alertă falsă pe Aeroportul Internațional Chișinău și o intervenție medicală la Leușeni, au constituit motive de acționare operativă a polițiștilor de frontieră. Incidentele au fost semnalate în dimineața zilei de astăzi, 12 iulie 2022.

În jurul orei 01:50, polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au primit un email precum că aeroportul ar fi minat. La fața locului au intervenit instituțiile specializate din cadrul MAI, iar personalul și pasagerii au fost evacuați în zone sigure. După mai bine două ore de verificări a fost stabilit că este o alertă falsă și Aeroportul și-a reluat activitatea.

În jurul orei 07:05, polițiștii de frontieră din Leușeni au alertat serviciul unic de urgență 112 pentru a interveni în cazul unei persoane care se simțea rău. Persoana era pasageră a unei curse ce venea din Italia. În timpul controlului de frontieră femeia și-a pierdut cunoștința. În cele din urmă, medicii au luat decizia preluării acesteia și transportării la Spitalul din Hâncești pentru un control suplimentar.

De punctat că Poliția de Frontieră își fortifică în permanență acțiunile menite să asigure securitatea transfrontalieră și să fie cât mai aproape de călători!

loading...

Comments are closed.