Politic

Ilan Șor, despre cazul ex-deputaților arestați: ”Maia Sandu aplică astăzi tactica lașului și a mișelului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Politic ”Șor”, Ilan Șor a venit cu o reacție în legătură cu recentele arestări ale demnitarilor ex-comuniști, trecuți ulterior în echipa PP ”Șor”, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ilan Șor spune că Maia Sandu aplică astăzi ”tactica lașului și a mișelului, care, atunci când nu te poate înfrânge în luptă dreaptă, lovește în oamenii apropiați”.

În acest context, Șor menționează că aceste arestări au avut loc pentru a intimida formațiunea sa politică, care reprezintă singura opoziție reală de astăzi a PAS.

”Vreau să cred însă că, atât în Procuratură, cât și în sistemul judecătoresc au mai rămas oameni de onoare, care vor evita să ia parte la acest joc politic murdar și vor asculta de lege și bun-simț, nu de ordinele criminale ale acestei puteri provizorii.

În același timp, vreau să vă asigur că nimic din toate acestea nu ne va face să renunțăm la lupta noastră. O vorbă veche și înțeleaptă spune că ceea ce nu te omoară te face mai puternic. Iar pe noi asta nu ne va omorî, fiți siguri. Dimpotrivă, ne va motiva și mai mult să înfruntăm acest regim despotic și laș, astfel încât să le redăm oamenilor șansa de a trăi într-o țară normală, în care să se simtă respectați și în siguranță.

Iar acestor ticăloși, care au ajuns la putere prin minciună și au adus lumea la sărăcie și deznădejde, vreau să le spun un singur lucru: veți răspunde, punct cu punct, pentru toate abuzurile și nedreptățile pe care le faceți! Fiecare în parte, cu vârf și îndesat! Voi avea grijă personal ca asta să se întâmple, aveți cuvântul meu. Și știți că eu nu arunc niciodată vorbe-n vânt. Să nu credeți că Maia Sandu vă va salva. În primul rând, pentru că ea e născută din minciună și trădare și nu dă doi bani pe voi, în al doilea rând, ea va avea treburi mai importante de făcut – să se salveze pe ea, de mânia poporului, în primă instanță.

Aceste vremuri vor veni cu mult mai repede decât vă imaginați!”, a scris Ilan Șor, într-o postare pe Facebook.

loading...

Comments are closed.