Ilan Șor, după ce Guțul a depus jurământul: “Astăzi, începe o nouă eră pentru Găgăuzia”

Astăzi, începe o nouă eră pentru Găgăuzia. Odată cu învestirea în funcția de bașcan a colegei noastre, Evghenia Guțul, pornesc toate motoarele pentru a lucra, zi de zi, în beneficiul oamenilor și pentru a transforma Găgăuzia într-un plai de vis, transmite Ilan Șor, liderul Blocului politic “Ș.O.R.”.

Guțul, despre lipsa Maiei Sandu și a lui Dorin Recean de la inaugurarea noului Guvernator al UTAG: „O insultă la adresa găgăuzilor”

“Prieteni, deja ați reușit să vă convingeți de faptul că promisiunile noastre electorale nu au fost vorbe în vânt. Chiar până la preluarea oficială a funcției de bașcan, echipa Partidului „ȘOR”, împreună cu Evghenia Guțul, a început mai multe proiecte de infrastructură în câteva localități, a ajutat mulți oameni și instituții publice. Am stabilit un mecanism de suport financiar pentru agricultorii din Găgăuzia, astfel că, în cel mai scurt timp, fermierii vor primi banii atât de necesari pentru a supraviețui în aceste vremuri complicate.

Stimați cetățeni, în timp ce eu identific mijloace de a ajuta oamenii din Găgăuzia, regimul fascist în frunte cu Maia Sandu ia jumătate de miliard de lei de la oamenii de afaceri din autonomie. Regimul de la Chișinău se răzbună pe poporul găgăuz pentru că a ales să aibă un plai de vis, cu infrastructură modernă, economia dezvoltată, locuri noi de muncă, salarii și pensii decente și viitor acasă pentru tineri și copii.

Indiferent de abuzurile majore ale regimului Sandu-PAS în raport cu poporul găgăuz, noi vom reuși! La inițiativa mea, o companie internațională în domeniul HR, împreună cu reprezentanți ai societății civile, au selectat în baza unui concurs public o echipă de profesioniști, care vor face parte din Comitetul Executiv condus de Evghenia Guțul. Cu ajutorul unui management eficient și, foarte important, având acces la resurse financiare, vom realiza cu pași rapizi multe proiecte investiționale.

Așa cum s-a modernizat municipiul Orhei, apoi raionul Orhei, orașul Taraclia și alte localități pe care le conducem, se va schimba în bine și Găgăuzia. Avem foarte multe de făcut. Știm cum. Și vom face. Pentru binele poporului găgăuz și al UTA Găgăuzia.

Adresez încă o dată felicitări colegei noastre, Evghenia Guțul, pentru învestirea în funcție!

Ne suflecăm cu toții mânicile și la muncă, pentru a transforma Găgăuzia într-un plai de vis!”, a declarat liderul politic.

Total
0
Shares
Total
0
Share