Ilan Șor sărbătorește victoria din Găgăuzia alături de echipa sa: ”Un nou început pentru regiune!”

 

După ce Evghenia Guțul a depus jurământul în funcția de guvernator al Găgăuziei, liderul Blocului politic ”Ș.O.R.”, Ilan Șor, a adresat un discurs emoționant și plin de recunoștință față de locuitorii din autonomie, în urma victoriei reprezentantului echipei sale în alegerile pentru funcția de bașcan.

“Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea reprezentantului echipei noastre, Evghenia Guțul, la alegerile bașcanului UTA GĂGĂUZIA! Vă mulțumim că ați fost alături de noi, pentru a sărbători victoria noastră comună și pentru a marca începutul unei noi etape în dezvoltarea regiunii.”, a spus Ilan Șor cu entuziasm.

Liderul Blocului politic ”Ș.O.R.” și-a reafirmat angajamentul de a respecta fiecare promisiune făcută în timpul campaniei electorale, asigurând că vor transforma Găgăuzia într-o regiune bogată și înfloritoare.

“Vom îndeplini fiecare promisiune făcută de Evghenia Guțul și echipa noastră în timpul campaniei electorale! Vom munci din greu pentru a schimba în bine viața în Găgăuzia, începând chiar de azi.”, a subliniat Ilan Șor, exprimând hotărârea echipei sale de a se implica activ în dezvoltarea regiunii.

În ceea ce privește abordarea politicii, liderul Blocului politic ”Ș.O.R.” a afirmat că nu vor exista discriminări în funcție de opțiuni politice, și că obiectivul lor este să unească toți locuitorii Găgăuziei pentru a construi o dezvoltare comună și prosperitate.

“Noi nu vom împărți oamenii în ai noștri și străini, nu vom diferenția cetățenii după opinii și preferințe politice. Intenționăm să unim toți locuitorii Găgăuziei cu un scop comun – să facem viața în regiune prosperă, confortabilă și fericită pentru toate vârstele și generațiile!”, a subliniat Ilan Șor, demonstrând determinarea echipei sale de a aduce schimbări benefice pentru toată comunitatea din Găgăuzia.

Total
0
Shares
Total
0
Share