IMPORTANT // Cum vor circula troleibuzele în acest weekend, în contextul mitingului din 21 mai

Primăria Municipiului Chișinău informează că, se sistează circulația rutieră pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Puskin, începând cu ora 08:00, pe data de 20 mai curent, până pe data de 22 mai 2023, ora 06:00.

Măsura a fost luată în legătură cu organizarea și desfășurarea Adunării Naționale ,,Moldova Europeană”, organizată de către Guvernul Republicii Moldova.

Astfel, în perioada menționată, transportul public (troleibuze, autobuze, microbuze), care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente, după cum urmează:

TROLEIBUZE

Rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22- vor circula pe str. București (tur-retur);
Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București iar spre Trușeni – pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. Bucuresti;

AUTOBUZE:

Spre sec.Botanica/Rîșcani
Rutele nr. 9, 26 și 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;
Ruta nr. 5: de pe str. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sec.Buiucani
Rutele nr. 9, 11, 46: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Amintim că Adunarea Națională ”Moldova Europeană” este un eveniment preconizat pentru duminică, 21 mai, începând cu ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share