Economic

În cadrul unui parteneriat cu Reuters Events, Telegraph Moldova va informa publicul din țară despre conferința ”The Future of Insurance Europe”

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unui parteneriat cu Reuters Events, semnat la 24 septembrie 2020, Telegraph Moldova va informa publicul din țara noastră despre prima conferință ”The Future of Insurance Europe”.

În cadrul parteneriatului, Telegraph Moldova va publica informații actualizate despre eveniment și va expedia comunicate de presă în adresa asiguratorilor, brokerilor de asigurări și băncilor din țara noastră.

Evenimentul ”The Future of Insurance Europe” (24-25 noiembrie, online) este locul în care directorii executivi și directorii de nivel C de pe toate piețele europene de asigurări își unesc forțele pentru a împărtăși idei și a realinia strategii pentru a construi reziliența afacerii în acest nou mediu comercial dinamic.

Oferindu-vă strategii pentru a transforma tendințele și riscurile emergente în oportunități, abordarea reglementărilor și accelerarea eforturilor de digitalizare într-un moment în care agilitatea și schimbarea transformativă sunt esențiale pentru a rămâne competitive pe piețele actuale.

Asigurătorii europeni recunosc necesitatea esențială a afacerii de a înțelege, de a se angaja și de a prognoza impactul viitor al afacerii, de a formula strategii de utilizare eficientă a datelor și de a oferi persoanelor și proceselor potrivite tehnologie de vârf, îndrumare și leadership pentru a reuși.

Aceasta este singura întâlnire din lume în care CEO-ul și comunitatea C-suite împărtășesc informații live, pentru a aborda această realitate, a discuta strategia și a se angaja în discuții de actualitate pentru a promova schimbări reale și a modela viitorul industriei europene de asigurări.

Pagina oficială a evenimentului – www.reutersevents.com/events/insuranceeurope/

loading...

Comments are closed.