În ciuda atacurilor din partea guvernării, a fost deschis un nou magazin „MERIȘOR” în sectorul Ciocana

Magazin Merișor, Ciocana

În ciuda atacurilor virulente din partea guvernării PAS, locuitorii sectorului Ciocana al municipiului Chișinău au avut motive de sărbătoare. Magazinul „MERIȘOR” și-a deschis din nou ușile, dar într-un format nou și modern de supermarket. Acesta este punctul de pornire pentru modernizarea întregii rețele de magazine sociale, deschise la inițiativa lui Ilan Șor. La eveniment au participat sute de locuitori din sectorul Ciocana.

Oamenii nevoiași din Moldova au parte de o nouă lovitură: Guvernarea PAS vrea să închidă magazinele “Merișor”

„Acesta este primul magazin modernizat, care s-a deschis în format nou. Oamenii vor avea acces liber la rafturi ca în supermarketuri, o casă de marcat unică – toate acestea sunt făcute pentru comoditate, pentru cetățeni. Totul este în ambalaje dozate, totul are certificate, totul este de calitate”, a subliniat Vadim Fotescu, deputat în parlament, care a remarcat că magazinele continuă să funcționeze în pofida presiunii autorităților și a controalelor constante.

După cum a declarat Tatiana Gorea, reprezentanta Blocului politic „Ș.O.R.”, în municipiul Chișinău, aceste magazine oferă produse de cea mai înaltă calitate.

„Venim din nou în fața Dumneavoastră cu un proiect minunat de restructurare a magazinelor sociale, care de mulți ani reprezintă o gură de aer proaspăt, o salvare pentru toți cetățenii vulnerabili, pensionari, oameni care, din păcate, din cauza actualei guvernări se confruntă cu multe probleme financiare. Acest proiect va fi prelungit pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Și în continuare, Blocul politic „Ș.O.R.” va ieși cu proiecte sociale bune, menite să salveze poporul nostru”, a declarat Tatiana Gorea.

Deputatul Regina Apostolova a spus că magazinele „MERIȘOR” ajută deja de opt ani pensionarii, familiile numeroase, mamele singure și pe toți cei nevoiași.

Magazinul „MERIȘOR” este un ajutor eficient al Partidului „ȘOR”, al lui Ilan Șor, pentru fiecare familie. Cumpărând mărfuri din magazinele rețelei, se economisesc aproximativ 200-300 lei pe săptămână. Într-un an, se adună o sumă cu care ne-a înșelat guvernul pe noi, pensionarii, când indexarea pensiilor nu a fost de 30%, precum inflația, ci doar de 15%”, a spus Apostolova.

O surpriză pentru locuitorii din sectorul Ciocana a fost participarea online la eveniment a coordonatorului politic al Blocului politic „Ș.O.R.”, Ilan Șor.

„Da, în magazinele noastre prețurile sunt mai mici decât în alte magazine, acest lucru se face pentru pensionari. Pentru persoanele care au dificultăți. Da, în magazinele noastre a fost pâine la 1 leu. Dar din cauza ticăloșilor de la putere, din cauza Maiei Sandu, noi nu mai putem vinde pâine la 1 leu, pentru că ei, au interzis prin lege acest lucru. Noi am vrut și vrem în continuare să facem multe lucruri bune care să ajute oamenii. Dar astăzi nu le putem realiza pentru că se face totul pentru a ne împiedica. Indiferent că suntem încurcați, indiferent că suntem bătuți, noi vom dezvolta proiectele noastre sociale pentru oameni, pentru că ne pasă de oameni, muncim pentru oameni. Sunt sigur că vom reuși!” – a declarat Ilan Șor.

La inițiativa lui Ilan Șor, începând cu anul 2015, pe întreg teritoriul țării au fost deschise circa 200 de magazine sociale staționare și mobile, care au oferit hrană oamenilor chiar și în perioada de carantină.

Total
0
Shares
Total
0
Share