Social

În orașul Hâncești a fost inaugurată o nouă Unitate de salvatori și pompieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

În municipiul Hâncești a fost deschisă o remiza de salvatori și pompieri. Remiza de salvatori și pompieri urmează să asigure securitatea oamenilor în prevenirea și lichidarea situațiilor de risc pentru 120 de mii de locuitori a raionului, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

Aceasta este amplasată strategic fiind utilată cu tehnică de intervenție, oficii pentru aparatul administrativ al subdiviziunii, boxe pentru păstrarea autospecialelor de intervenție, dar și o pistă de aterizare pentru intervenții aero-medicale.

Construcția Detașamentului a fost posibilă grație suportului Programului de Asistență Umanitară a Departamentului de apărare SUA, care a investit în proiect 450 de mii de dolari americani.

Tot datorită acestui program până în prezent au fost construite și renovate subdiviziuni a IGSU din raioanele Basarabeasca, Căușeni, Bălți, Edineț, Comrat, Soroca, Cimișlia, Cahul și Taraclia. În perspectivă urmează a fi demarate proiecte similare în raioanele Cantemir, Ungheni și Anenii Noi.

Cu bicicleta sau pe jos – așa se va circula duminică în capitală. Circulația automobilelor va fi interzisă pe mai multe străzi

 

loading...

Comments are closed.