În premieră mondială, Andrei Năstase și Maia Sandu au rămas însărcinați cu mercur!

Maia Sandu, Andrei Năstase, liderii ACUM otrăviți cu mercur, mercur, maia sandu otravita cu mercur, andrei năstase otravit cu mercur, liderii opozitiei otraviti, maia sandu banuieste ca a fost otravita, blocul acum, ACUM DA PAS, PAS cu DA

O adevărată minune electorală s-a produs în Republica Moldova. În speranța că intrați în Parlament, fracțiunea lor se va mări în mod natural, Maia Sandu și Năstase s-au lăsat însărcinați cu mercur.

Pentru cei care nu cunosc ce este o substanță non-radioactivă, trebuie să cunoașteți că din cele mai vechi timpuri oamenii se însărcinau cu mercur. Din analizele de laborator, se pare că Andrei Năstase a mai fost însărcinat cu această substanță magică începând cu anul 2015, adăugând constant în kilograme. Surprinzător, dar spre deosebire de Năstase, Maia Sandu a pierdut din kilograme, ajungând la 47.

Cea mai evidentă simptomă a însărcinării cu mercur este nivelul scăzut al funcțiilor cognitive al liderilor ACUM. La Maia Sandu această simptomă s-a evidențiat în perioada când dânsa a ocupat funcția de Ministru al Educației.

Însărcinarea cu mercur este un proces de lungă durată și caracteristic în special femeilor. Iar faptul că și Năstase a rămas acum însărcinat demonstrează regula generală precum că orice regulă generală are cel puțin trei abateri.

Fiindcă Maia Sandu nu este căsătorită, nu are deci nași de cununie, atunci când liderii ACUM vor intra în travaliu, nașul lui Năstase, Victor Țopa, îi va lua la o clinică privată din Frankfurt.

p.s.
Acest text este un pamflet și trebuie tratat precum sunt tratate pamfletele scrise de Marian Șura-Mura de la Ziarul de Gardă.

autor: Alina Rabdă-Zgardă 

! Acest text este un pamflet şi trebuie citit ca atare

Pam­fle­tul este o scri­e­re jur­na­lis­ti­că, care vizea­ză sen­zațio­na­lul prin exploa­ta­rea rea­li­tă­ții ime­di­a­te. El își pro­pu­ne să infor­meze, să for­meze dar și să amu­ze publi­cul, capa­bil „să gus­te” din tră­să­tu­ri­le meni­te să-l defi­neas­că drept spe­cie lite­ra­ră: sati­ra, paro­dia, iro­nia și umo­rul.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share