În Republica Moldova s-a lansat campania “Adoptă un trol”

adopta un trol, trolii din moldova, trolii pas, maia sandu, manipulare, dezinformare, razboi informational, Dumitru Alaiba, Alaiba, activist civic, Vlada Ciobanu, un pas pentru, unpaspentru.md, PPDA, Platforma DA, trolli din Platforma DA, trolli lui Putin
 

În țara noastră s-a lansat azi campania „Adoptă un trol”. Proiectul își propune să lupte cu minciunile și manipularea lansate prin intermediul trolilor.

Cum asta va funcționa campania:

“Noi colectăm banii și așteptăm cineva să ia legătura cu noi. Și ne imaginăm două lucruri: Cum șefii apasă refresh și devin tot mai paranoici că în curând fermele lor vor fi subiect de știri în momentul ce măcar unul din angajați, cât de mic și neimportant, povestește ceva; Cum orice trol, remunerat cu câteva mii de lei pe lună, se uită câți bani se acumulează de la oamenii care pun mână de la mână și se gândește, că dacă nu e el, atunci vecinul s-ar putea să ne contacteze azi sau poate mâine”, se arată pe site-ul oficial.

Inițiatorii campaniei, Vlada Ciobanu și Dumitru Alaiba, spun că orice susținere pentru această campanie este importantă. Urmează mai multe activități unde au nevoie de susținerea voastră.

Trolii răspândesc minciuni și știri false pe Internet. Pentru a-și promova stăpânul și partidul care îi plătește, ei atacă, denigrează și creează ură.

Total
0
Shares
Total
0
Share