Alte știri

În Rusia, un urs brun a ucis și apoi a „îngropat” un bărbat ce se afla la pescuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pescar rus a fost ucis de un urs brun, în timp ce se afla la pescuit în satul Tigil din Orientul Îndepărtat Rus, potrivit The Siberian Times.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Bărbatul, care a fost identificat drept Pavel Shishkanov, a încercat să se salveze sărind în râu, însă animalul l-a urmărit și l-a târât din apă, ucigându-l și „îngropându-i” trupul în tufișuri. Ulterior, oamenii legii au găsit ursul lângă cadavrul pescarului.

„Ursul l-a prins în apă și l-a târât spre mal. Nu trebuia să fugă. În asemenea situații nu trebuie să fugim, ci să folosim un băț și să țipăm tare”, a declarat un vânător care a participat la misiunea de căutare. Potrivit acestuia, animalul i-ar fi smuls și o mână victimei sale.

Tigil este cea mai mare așezare din nord-vestul peninsulei Kamchatka, având o populație de aproape 1500 de locuitori. Satul se află la o distanță de 525 de kilometri de capitala regiunii, Petropavlovsk-Kamchatsky.

Sursa: Digi24.ro

Citește și: (video) Un bărbat a fost salvat după ce a petrecut o lună în bârlogul unui urs. Animalul i-a rupt coloana și îl păstra pentru a-l mânca

loading...

Comments are closed.