(VIDEO) În timp ce priveau TV8, clienții Moldtelecom au aflat de la Natalia Morari că operatorul de cablu ar trebui să le bruieze semnalul

 

În cadrul emisiunii “Politica” cu Natalia Morari, a răsunat o acuzație foarte stranie la adresa Moldtelecom. Moderatoarea emisiunii a spus că Moldtelecom încearcă să bruieze emisiunea ei. Șocant acest lucru a sunat anume pentru abonații Moldtelecom care priveau în emisie directă ceea ce se întâmpla la de la TV8.

Există video postat pe Facebook de către un abonat Moldtelecom care auzind de minciuna tipică pentru Natalia Morari, a filmat emisiunea și a postat-o pe profilul său. Nici măcar urmă de întrerupere. Nu putem să înțelegem despre ce bruiaj merge vorba. Dar cât de stupid a sunat această declarație pentru abonații Moldtelecom care urmăreau emisiunea în direct.

Pentru a ocoli situația stupidă în care a nimerit, Natalia Morari a mai spus că semnalul este bruiat doar în momentul în care discută Renato Usatâi, Alexandr Petcov și ea. Semnalul este permis în momentul în care vorbitor este Roman Mihăieș. Nu cred că e cazul să îl supărăm pe emeritul analist politic, doar că, pare foarte straniu că semnalul cei de la Moltdtelecom nu au bruiat emisiunea Cabinetul din umbră cu interviul desfășurat al ucigașului ghinionist Vitalie Proca, dar a făcut-o în cazul declarațiilor hoitului politic Renato Usatâi și a cvasianonimului Alexandru Petcov.

O altă posibilă tactică a Nataliei Morari și a celor de la TV8 ar putea fi victimizarea. Anume victimizarea a mai fost folosită de Natalia Morari de nenumărate ori. Exemple sunt multe, unul din aceștia ar fi anunțul jurnalistei că un sex-tape va fi publicat în scurt timp cu ea protagonistă. Dar după 2 ani de la declarație nici urmă de un sex-tape.

În cele din urmă, telespectatorii sunt capabili în a trage concluzii, mai ales în cazul abonaților Moldtelecom care din moment ce cunosc definiția termenului bruiaj, ar fi trebuit să înțeleagă că sunt trași pe sfoară de mașinăria de propagandă.

Total
0
Shares
Total
0
Share