Alte știri

Încă un model bikini „ajunge în rai”. Profilul Papei Francisc a dat din nou like unei tinere în lenjerie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Contul de Instagram al Papei Francisc a fost surprins din nou de utilizatorii de internet dând „Like” unei fotografii în care apare un model îmbrăcat într-un costum de baie, la câteva săptămâni după ce Vaticanul a lansat o investigație legată de un incident similar, transmite Telegraph.md, cu referire la Digi24.ro

Imaginile care circulă pe Twitter afișează „Like-ul” dat de contul oficial al Suveranului Pontif la o imagine a lui Margot Foxx, model de pe site-ul cu conținut nud Only Fans.

„Papei i-a plăcut fotografia mea, asta înseamnă că o să ajung în Rai”, a glumit Margot Foxx pe Twitter.

Imaginile în care apare aprecierea contului oficial al Papei Francisc s-au răspândit pe internet, însă nu se știe dacă „Like”-ul a fost retras, întrucât contul de Instagram al lui Margot Foxx este privat.

„Like”-ul primit de la contul oficial al Papei Francisc, folosit de obicei pentru imagini și clipuri video cu aparițiile și discursurile Suveranului Pontif, a fost anunțat de Foxx în noiembrie, însă mesajul a intrat în atenția mass-media abia după ce o postare pe Twitter în care apărea imaginea s-a viralizat zilele trecute.

La începutul lunii noiembrie s-a petrecut un incident asemănător. O imagine cu modelul brazilian Natalia Garibotto a primit un „Like” de la contul oficial al Papei Francisc. Vaticanul a anunțat atunci că a lansat o investigație pentru a lămuri situația. „Like”-ul a dispărut după o zi, însă fotografia în care apărea s-a viralizat.

Contul oficial de Instagram al Papei Francisc are 7,6 milioane de fani. Toate conturile de social media ale Suveranului Pontif sunt administrate de o echipă, ceea ce înseamnă că „Like”-ul ar fi putut fi dat de un membru al acesteia.

Citește și: Un nou satelit este capabil să treacă de orice barieră și să se uite direct în locuința ta tocmai din spațiu

loading...

Comments are closed.