Încă un permis de conducere falsificat, ridicat de la un conațional. Și l-ar fi cumpărat cu 1 500 de euro

Și-ar fi cumpărat permisul de conducere cu 1 500 euro, deși cunoștea că actul este falsificat. Este vorba despre un conațional, care a fost depistat la controlul trecerii frontierei de stat în data de 25 octombrie 2023.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, direcția ieșire din țară s-a prezentat moldoveanul de 33 de ani, în calitate de pasager la ruta ”Moldova – Germania”.

Conform analizei de risc, polițistul de frontieră a supus bărbatul unui control adițional. Ca urmare, în portmoneul personal era dosit un permis de conducere, pretins a fi eliberat de către autoritățile moldovenești pentru dreptul de conducere a mai multor categorii de autovehicule. Din cercetările primare ale documentului s-a stabilit că este neveridic, conținând indici clari de falsificare.

La audieri, pasagerul nu a ascuns faptul că este un document falsificat, mărturisind că l-a obținut în anul 2022, contra sumei de 1 500 euro.

Cazul este documentat în continuare sub toate aspectele legale, permisul falsificat a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei judiciare.

Total
0
Shares
Total
0
Share