Social

INCENDIU în capitală: Un bărbat a fost transportat la spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu a izbucnit aseară într-un apartament de pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei. Flăcările au cuprins odaia în care se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost transportat de urgență la spital.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:45, arderea a izbucnit într-o odaie a apartamentului, în interiorul căreia se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a reușit să salveze bărbatul aflat în interior.

Potrivit IGSU, în urma incendiului, acesta a primit intoxicație ușoară cu produsele arderii fiind preluat de o echipă de medici a Serviciului de Asistență Medicală Urgentă.

Totodată, pompierii au reușit localizarea arderii fără ca aceasta să obțină răspândire fiind afectate bunurile materiale din interiorul unei camere.

Circumstanțele și cauza de producere a incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în alte 76 situații de risc.

Citește și: CORONAVIRUS: China sare în ajutor Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.