Social

Incendiu într-un sat din raionul Hâncești! O femeie găsită fără suflare de consăteni

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie în vârstă de 62 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit în localitatea Bujor, raionul Hâncești. Cazul a avut loc ieri seara în gospodăria femeii. Din primele cercetări s-a stabilit că persoana, cel mai probabil, a decedat după ce un incendiu a izbucnit în locuință.

Femeia a fost găsită de localnici decedată în locuința sa, iar salteaua și lenjeria de pat era arsă. Intervenția pompierilor nu a fost solicitată întrucât incendiul s-a autostins, iar proprietara a fost depistată mult prea târziu de săteni, scrie Moldova.org.

Primele investigații arată că incendiul s-a produs în urma încălcării regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sobei de încălzit.

Potrivit datelor IGSU de la începutul anului 2018 din cauza sobelor și coșurilor de fum defecte în Republica Moldova s-au produs 73 de incendii în care au decedat 27 persoane.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor și instalațiilor de încălzit și să apeleze la specialiști în cazul în care acestea sunt defecte.

În caz de situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 901.

loading...

Comments are closed.