Alte știri

Incendiu la Botanica. Un bărbat a ars de viu în propriul apartament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incendiu izbucnit în seara zilei de 14 ianuarie într-un apartament de pe șoseaua Muncești nr.792 din municipiul Chișinău.

Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:07. La fața locului au intervenit  trei echipaje de pompieri. Ajunși pompierii au stabilit că arderea este localizată într-un apartament de la etajul doi a unui bloc de locuit cu 5 nivele.

În procesul intervenției angajații IGSU au evacuat și salvat o femeie în vârstă de 82 de ani, care a fost preluată de serviciul medical ajuns la fața locului. În urma recunoașterii, pompierii au depistat în apartament cadavrul parțial carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă 59 de ani.

În urma incendiului, focul a afectat bunurile materiale dintr-o odaie. Datorită intervenției echipelor de salvatori, focul nu a obținut răspândire la alte locuințe. Conform primelor investigații incendiul cel mai probabil a izbucnit din cauza imprudenții în timpul fumatului. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

loading...

Comments are closed.