Alte știri

INCREDIBIL // Două echipe de fotbal din Moldova vor să joace un meci de fotbal timp de 8 zile, fără întrerupere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Olimpia și Spartac, ambele din Bălți, se pregătesc de un duel, care, spun organizatorii, ar trebui să devină cel mai lung meci de minifotbal din lume, informează Oficial.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Partida este programată să înceapă vineri, 23 iulie, la ora 11:00, pe un teren cu suprafață artificială din sectorul BAM al orașului Bălți (fostă școală sportivă de fotbal).

Meciul se va juca în format 4 + 1, patru jucători pe teren și un portar de la fiecare echipă. Timpul petrecut pe teren și numărul de înlocuiri sunt nelimitate. Astfel, participanții se vor înlocui în permanență.

Organizatorii spun că vor asigura ca partida să nu se întrerupă timp de 8 zile la rând. Pentru a participa la meci te poți înscrie din timp și nu este obligatoriu să fii fotbalist profesionist.

Partida va fi transmisă în direct pe rețelele de socializare, pe pagina de facebook FC Olimpia, Youtube și Sportrecs. Secvențele video cu cele mai bune momente ale meciului vor fi postate pe faceebook. De două ori pe zi, dimineața și seara, se vor afișa rezultatele intermediare ale partidei: scor, statistici și marcatori.

De menționat că astfel de cursă fotbalistică a fost organizată în anul 2016 în orașul Tver din Rusia. Atunci a fost stabilit recordul mondial de cel mai lung meci de minifotbal, care a durat șapte zile și jumătate fără pauză. La acel maraton au participat 560 de jucători, înlocuindu-se reciproc. Au jucat atât amatori, cât și profesioniști: elevi ai școlilor sportive, fani, precum și jucători ai clubului sportiv – Volga.

Prin meciul de la Bălți, organizatorii vor ca fotbalul din Moldova să ajungă în cartea recordurilor.

Citește și: CRIULENI // O femeie și-a găsit soțul strangulat în curtea gospodăriei

loading...

Comments are closed.