Politică

Îndemnul premierului Chicu pentru cetățeni: „Luați măști, oameni buni. Și deschideți tare ochii”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul a venit cu un mesaj pe Facebook, de dimineață, pentru cetățenii care intenționează să meargă la protestul anunțat astăzi, la ora 10:00, în fața Parlamentului. „Oameni buni, care veniți la protest. Luați măști cu voi. Nici un prezident nu merită sănătatea voastră”, a scris oficialul, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

„Idolii pe care ni-i facem astăzi, au stat ca mielușeii și au tăcut, când în ședințe de guvern prin 2013-2014 se decidea furtul miliardului sau cedarea aeroportului „la Habarovsc”. Ne chemau oare atunci la protest? Ascultau ei atunci de Ambasadorul, care ne îndemna să ieșim în stradă să arătăm că suntem oameni?”, a scris Ion Chicu.

„Luați măști, oameni buni. Și deschideți tare ochii”, s-a repetat premierul, recomandând deputaților să se concentreze pe examinarea proiectelor bugetar-fiscale.

„Solicit ambilor prezidenți să manifeste maximă responsabilitate față de oameni și să renunțe la acțiuni care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor”, a adăugat acesta.

Vlad Plahotniuc a contribuit la victoria Maiei Sandu la alegerile prezidențiale și cine din actualii deputați l-a ajutat

loading...

Comments are closed.