Întâlnire de gradul zero în Thailanda, între Renato Usatîi și Vlad Plahotniuc

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, lider al Partidului Nostru, se află în Thailanda, unde s-a întâlnit cu oligarhul fugar, Vlad Plahotniuc.

Surse apropiate liderului PN ne-au comunicat că Usatîi a plecat din țară cu destinația Thailanda încă pe 7 martie și încă n-a revenit. Conform acestor surse, Renato Usatîi combină “utilul cu plăcutul”. Oficial el a spus la majoritatea colegilor din partid și la primăria din Bălți că “merge la odihnă, pentru o recreere cu scop medical”. În realitate, spun sursele noastre, Usatîi este în căutare de finanțare pentru proiectul său politic.

Întâlnirea cu Vlad Plahotniuc ar fi avut loc zilele trecute, iar subiectul principal al discuțiilor a fost finanțarea Partidului Nostru în schimbul plasării pe lista electorală a unor persoane apropiate fostului lider democrat.

“Despre rezultatul discuțiilor vom afla ușor în următoarele zile, dacă vor primi sau nu salariile membrii staff-ului PN și jurnaliștii noștri”, a spus sursa citată.

Redacția Telegraph.md a încercat să-l contacteze pe Renato Usatîi, dar acesta nu a răspuns la mesaje.

Citește și: BREAKING NEWS // ”O să începem proiectul politic AUR și în Republica Moldova. Ăsta este răspunsul nostru”, a anunțat George Simion

Total
0
Shares
Total
0
Share