(video) Interviu cu bancherul Gorbunțov: Sunt absolut sigur că anume Renato Usatîi a comandat omorul meu

Gherman Gorbuntov, renato usatii comanditar omor, omor la comanda, vitalie proca, vanea pistalei druta

A venit la Chişinău de bună voie pentru a răspunde la toate întrebările procurorilor moldoveni, legate de tentativa sa de omor. Este vorba de bancherul rus, Gherman Gorbunţov. Bancherul rus este convins că cel care a comandat omorul său este fugarul penal Renato Usatîi.

Mai multe detalii despre motivele crimei, dar şi despre interesele şi banii din spatele declaraţiilor mincinoase ale killerului Vitalie Proca aflaţi din interviul acordat în exclusivitate pentru Andrei Andrievsk., transmite Publika.

Gherman Gorbunțov a revenit în Moldova după o perioadă de câțiva ani și cu acest prilej a oferit și un interviu pentru Publika TV în care s-a expus referitor la tentativa de a-l asasina de către killerul Vitalie Proca.

În interviul acordat, Gorbunțov a spus că este absolut convins că comanditarul nu este Vlad Plahotniuc, căci dacă era altfel nu avea să vină în Moldova căci Plahotniuc e liderul partidului de la guvernare.”Am decis să demonstrez nu doar mie dar și celorlalți că cel care mi-a comandat omorul nu este Plahotniuc. Am urcat în avion și am venit în Moldova, mi s-a permis ușor să vin în țară, nu m-a amenințat nimeni, mi s-a permis ușor să vin la televiziune” spune Gorbunțov în interviu.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share