Într-un final, medicul Mihai Stratulat a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare

Într-un final, medicul Mihai Stratulat a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare, deputat moldova, alegeri 2019, 24 februarie alegeri libere, pdm plahotniuc, partidul democrat, 

Medicul pediatru Mihai Stratulat a fost înregistrat la CECE, asta după ce a depus semnăturile. Asta a anunțat el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Vești bune de la un început de săptămînă! CECE m-a înregistrat în cursa electorală. Asta înseamnă să ai încredere în propriile forțe și în vocea oamenilor care te susțin. Promit să am comportament electoral dictat de bunul simț și de educația pe care o am. Sa nu așteptați de la mine prea mult discurs politic pentru ca eu politician abia încep sa devin. Vă voi vorbi despre planurile mele pentru medicina națională și despre ideile pe care le am pentru cele doua sectoare care mă vor vota. Voi continua lupta pentru sănătatea micilor pacienți, precum am făcut-o și înainte!

Și pe final, un apel către susținători (și nu doar): îmbrăcați-vă bine, beți ceai mult cu lămîie și nu cădeți pradă gerului de afară pentru că îi cred în stare pe cei de la CEC să mă sancționeze dacă va voi da sfaturi medicale în aceasta perioadă. Eu cred în voi și știu ca să sînteți suficient de mulți ca să învingem”, a scris medicul pe Facebook.

Mihai Stratulat candidează în circumscripția 26, adică sectorul Buiucani al Capitalei, din partea Partidului Democrat.

Total
0
Shares
Total
0
Share