Politic

Iohannis, criticat în masă pe pagina sa de FB

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iohannis este criticat în masă pentru că refuză să se vadă cu Viorica Dăncilă înainte de turul al doilea al prezidențialelor.  În mai puțin de o oră de la postarea mesajului în care explică de ce refuză să se vadă cu fostul premier într-o întâlnire televizată, peste 5000 de oameni au comentat, majoritatea, critic, scrie Cotidianul.RO

„Va fi prima data in istoria prezidentialelor cand principalul candidat din turul 2 refuza sa faca minimul care i se cere intr-o democratie, o banala dezbatere publica“, scrie un internaut.

”Pentru aceasta decizie, voi sta acasă în ziua alegerilor…Dacă un candidat la prezidențiale nu se poate deplasa să își înfrunte contracandidatul, nici eu nu am vreo obligație să ma duc până sectia mea de votare. Chiar îmi pare rău, mi-aș fi dorit să văd cum o distrugeți pe doamna Dancilă”, a scris un internaut.

Un alt internaut îi transmite lui Klaus Iohannis că Viorica Dăncilă a obținut două milioane de voturi în primul tur.

”Candidatul ăla are 2 milioane de voturi. Poate vrei sa depășești autosuficiența și să vorbești și pentru acei 2 milioane de români care nu te pot auzi decât dacă te afli în dezbatere cu Dancilă. Și apropo, în cazul în care nu va exista dezbatere să nu te mire dacă vei vedea un val de voturi cu „anulat” exprimate la turul 2”, a scris el.

Un alt utilizator a comentat: ”Iar aceeasi poezie cu dragi români, domnule președinte. Știm și noi că pesedeul e nașpa, nu e nevoie să ne spuneți de fiecare dată, așteptăm dezbaterea, sau vă e frică de o semi-analfabetă?”.

”Dar dimineața când te uiți în oglindă ești mândru de ce bărbat ești ? Din păcate nu văd altceva decât frică și lașitate din partea Dvs”, a scris altcineva.

Alți utilizatori îl invită, ironic, la o întâlnire: ”Ați zis că vă întâlniți cu cetățenii. Deci și prin urmare, când bem o cafea?”, ”Vă invit să veniți și pe la noi (suntem pe 20 de oameni), pe Str. Maltopol din sectorul 1. Dar să ne anunțați înainte, să fim toți pe aici, că n-am vrea să ratăm momentul”.

„adică Ion Rațiu, victimă a comunismului, a putut dialoga cu Ion Iliescu, bolșevi cu acte în regulă și tu nu poți dialoga cu Dăncilă, care de când a fost premier nu te-a deranjat nici cu o pană? Ți-e teamă că vei fi pus să vorbești liber și toți vor vedea că nu stăpânești limba țării pe care o reprezinți. Rușinos. Jenant“, scrie un altul.

”#vremdezbatere. Argumentele dvs nu au nicio logica. Daca ati participa la dezbatere ar inseamna ca va asumati ceva, ca sunteti transparent si ca obiectivele dvs sunt mult mai puternice fata de ale guvernarii PSD” și ”Nu-i ascultati pe consultanti! Trebuie sa participati la dezbateri electorale cu contracandidatul dv”, sunt alte comentarii la postarea de pe pagina de Facebook a președintelui Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor timp de trei ani. Șeful statului a precizat că „nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”.

 

loading...

Comments are closed.