Alte știri

Ion Ceban a mers la Moldexpo pentru a se asigura că pacienții și cadrele medicale de la Centrul COVID-19 nu au avut de suferit în urma incendiului de astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a mers la Centrul Expozițional Moldexpo, unde în această dimineață a avut loc un incendiu, care a afectat una dintre clădirile de pe teritoriul centrului, transmite Telegraph.md

Edilul capitalei s-a deplasat la locul incidentului pentru a vedea care este situația reală și a se convinge că pacienții și cadrele medicale de la Centrul COVID – 19 Chișinău sunt în siguranță.

„Chiar din momentul declanșării incendiului am comunicat cu pretorul de sector și cu directorul Centrului de triere a pacienților cu Coronavirus, care erau la fața locului.

Am fost informat că în clădire au fost depistate 2 butelii cu gaz, vom aștepta concluziile IGSU. Vreau să reamintesc că anterior, o comisie a verificat blocurile de locuit și a informat cetățenii că este ilegal folosirea acestora, deoarece prezintă pericol.”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că aproape 500 de metri dintr-o clădire de pe teritoriul Moldexpo au ars în această dimineață. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Citește și: UPDATE // Aproape 500 de metri dintr-o clădire de pe teritoriul Moldexpo au ars

loading...

Comments are closed.