Actual

Ion Ceban afirmă că vineri va avea loc o ședință operativă unde responsabilii din domeniul drumurilor vor raporta situația în teren

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a solicitat Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chişinău, să se întrunească de urgenţă pentru a discuta și a decide ce trebuie de făcut cu albia râului Bâc, cum se va curăța nămolul, dar și gurile de captare și de unde vor fi găsite surse financiare, transmite Curentul.md, citat de Telegraph.md

Decizia vine în contextul ploilor abundente din ultimele zile, fapt care a dus la inundarea străzii Albișoara, dar și formarea gropilor în asfaltul drumurilor din Capitală.

„Vineri vom mai avea o ședință operativă, unde responsabilii din domeniul infrastructurii drumurilor vor raporta despre situația în teren, după ce amănunțit vor examina fiecare porțiune de drum.

Între timp, am cerut ca gropile formate în urma ploilor din ultima săptămână să fie plombate, astfel ca şoferii să nu-şi deterioreze maşinile, iar zonele problematice să fie semnalizate.

Deoarece meteorologii au anunţat ploi puternice şi pe parcursul acestei săptămâni, solicit atenţie şi implicare maximă din partea tuturor responsabililor.

Nu știu dacă cineva este astăzi vinovat, probabil faptul că mai mulți ani s-au tot cârpit drumurile și avem situația, pe care o avem, iar lucrurile trebuie privite în ansamblu”, scrie pe o rețea de socializare Ion Ceban.

Citește și: Șeful Executivului asigură că salariile și pensiile vor fi achitate la timp

loading...

Comments are closed.