Actual

Ion Ceban, despre „tovarășii” consilieri din CMC: Sunt falși și plini de cinism. Ei nu vor să își ceară iertare de la alegătorii lor?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consilierii municipali nu fac altceva decât să fie într-o campanie electorală continuă. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că la toate ședințele Consiliului Municipal Chișinău fac circ și polemici politice, în loc să rezolve problemele oamenilor.

„Da, în CMC este o majoritate, dar este o majoritate la limită. Tot ce se face acolo este un populism deschis. De când s-a anunțat că vor fi alegerile prezidențiale s-a început tot circul. Ca și în cazul cu autobuzele, când s-a pus în discuție tot procesul. S-a votat, au fost făcute schimbări, s-a re-votat ca în rezultat final să nu fie autobuze nici până în ziua de astăzi. Vor fi. Eu foarte mult sper că toți acești tovarăși își vor lua aceste impresii personale și populismul pe care îl împrăștie și pur și simplu își vor cere scuze de la cetățeni, mai ales de la cei din suburbii, care se îmbulzesc în rutierele plini”, a punctat Ceban în cadrul emisiunii „Interviu Exclusiv” de la Ren TV.

Edilul afirmă că nu crede că acest lucru se va întâmpla, deoarece ei sunt plini de cinism și sunt foarte falși. „Eu încă cred în omenire, nu față de cei care m-au ales pe mine, dar de cei care i-au votat pe ei”.

Primarul afirmă că membrii din CMC vin la ședințe pentru că acolo au o tribună în care se transmite tot live și oamenii văd ce se întâmplă. „Colegii mei din Primărie lucrează de la 4-5 dimineața și ei nu au cel mai mare salariu, ei depun suflet în ceea ce fac și o muncă din greu. Și aici vorbesc de muncitorii din toate întreprinderile municipale, începând cu drumarii și terminând cu cei de salubritate. Mă închin în fața lor. Aceștia sunt oameni care ies de la ora 1 noapte, și la 2 de noapte, etc. Și totuși se găsește cineva care să îi critice pentru că lucrează prost și insuficient”, a punctat Ceban.

Amintim că Ion Ceban de numărate ori a venit cu critici către consilierii din CMC, care primesc salarii foarte mari, pentru un lucru mărunt – peste 3000 de lei pe ședință municipală.

loading...

Comments are closed.