Politic

Ion Ceban solicită dezmințiri despre semnarea acordului adițional cu Primăria București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o postare de pe facebook, Primarul General al municipiului Chișinău, cere surselor media să publice dezmințirea la subiectul semnării Acordul de colaborare adițional la Protocolul de înfrățire între Chişinău şi Bucureşti.

Ion Ceban spune că nu va tolera manipularea din partea unor jurnalişti și cere surselor media, care au scris că a fost semnat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de înfrățire între Chişinău şi Bucureşti să dezmintă această informaţia falsă.
În caz contrar,  Primarul General amenință că îi va ataca în judecată pentru fals şi manipulare.

„Din start am vorbit despre faptul că acest document va fi votat de către consilierii de la Chişinău, iar colegii din Consiliul General Bucureşti au fost oaspeţii noştri, dar, portivit procedurii legale ei urmează să voteze Acordul, deja la Bucureşti. Nu a fost un eveniment care a avut loc pe ascuns, toată lumea a avut acces la şedinţa comună dintre consilierii de la Chişinău şi Bucureşti, dar unii jurnalişti, intenţionat au distorsionat informaţia, manipulând cetăţenii.” a declarat Ceban.

Ion Ceban, a scris că sunt dispuși în continuare pentru a colabora cu autoritățile de la București și că regretă faptul că „unii promotori ai unionismului aflați anterior la guveranare, au parazitat pe încrederea cetăţenilor, dar nu au realizat nimc pentru a face mai puternice relaţiile cu România, iar acum îi deranjează că un primar socialist, cum spun ei, face mai mult în acest domeniu.”

„Îmi propun și în continuare ca Primăria Chișinău să colaboreze cu toate orașele în pofida unor situaţii artificiale create intenţionat de cineva.” conchide Primarul general al Capitalei.

Citește și: Ce spune Vlad Batrîncea despre dosarul privind pretinsa finanțare externă a PSRM

 

loading...

Comments are closed.