Social

Ion Ceban vine cu un apel în contextul situației create de virusul COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit astăzi cu un apel în care îndeamnă populația să rămână în casă, iar agenții economici să își sisteze activitatea, relatează Telegraph.md

Primarul roagă locuitorii municipiului Chișinău, ca în perioada următoare, să evite locurile publice, inclusiv pe cele în aer liber.

„Vă rugăm să rămâneți acasă și să ieșiți din casa doar dacă aveți strictă necesitate.”, a îndemnat edilul capitalei.

De asemeneanea, Ion Ceban îndeamnă agenții economici să își sisteze activitatățile, făcând referință la centrele comerciale, sălile de sport, centrele de agrement, restaurante, cafenele, baruri, cluburi de noapte etc.

„La nivelul Administrației municipiului Chișinău, nu pot legal să impun mediul de afaceri să își sisteze activitatea, dar apelez la responsabilitatea civică a fiecăruia, pentru că depinde viața cetățenilor.”, a comunicat primarul.

Primarul sugerează că în perioada următoare ar trebui să activeze doar agenții ce comercializează produse alimentare și farmaciile.

Ion Ceban recomandă insistent cetățenilor să evite zona Pieții Centrale din Chișinău, menționând că transportul public nu va opri astăzi la stațiile din imediata apropiere a Pieții.

Citește și: ATENȚIE! Astăzi au intrat în vigoare sancțiunile privind Covid-19

 

 

 

loading...

Comments are closed.