Politică

Ion Chicu i-a adresat o replică dură eurodeputatului Mureșan: “Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Chicu a venit cu replică dură la acuzațiile europarlamentarului Siegfried Mureșan, în care spunea că guvernul actual ar fi nepregătit în fața pandemiei COVID-19, din cauza nereușitei în implementarea reformelor, transmite Telegraph.md

Astfel, Ion Chicu atenționează asupra faptului că România, are destule probleme, inclusiv și vizavi de pandemie, pentru ca un europarlamentar să poată critica RM, din acest punct de vedere.

Premierul aduce argumentele că numai jumătate di numărul celor infectați, în Suceava, este egal cu numărul infectaților per total în RM.

Totodată, județele moldovenești din România, au înregistrat 40% din numărul total de decedați în România Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

„Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine – deloc.”, a încheiat-o dur Ion Chicu.

Citește și: VIDEO // Dacă în toamnă va fi un număr mare de cazuri de infecție cu COVID-19, alegerile prezidențiale vor fi amânate

loading...

Comments are closed.